noiembrie 20

Posted by: admin

Începând cu luna noiembrie 2014, Asociaţia Alsterdorf, în colaborare cu Centrul Comercial ERA Park, a demarat o activitate nouă.

Aceea de a promova produsele confecţionate de către persoanele cu dizabilităţi, în cadrul atelierelor de activităţi ocupaţionale din Oradea, Săcueni şi Cadea.

Toate produsele sunt confecţionate sau ornate manual de către persoanele cu dizabilităţi intelectuale sau psihice, care locuiesc în unităţile Asociaţiei Alsterdorf. Oferim astfel o paletă bogată de obiecte decorative: lumânări de diferite forme, mărimi şi culori, săpunuri, tablori din seminţe, sticle ornamentale, brăţări, globuri sau farfurii ornamentale.

Ca noutate, prezentăm produse confecţionate de către locuitorii Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională din Cadea, în cadrul atelierelor de creaţie sau lemnărie: suporturi pentru rola de şerveţele de bucătărie, suporturi de ghivece de flori, pahare şi sticle ornamentale. Toate acestea sunt confecţionate sau ornate manual sub îndrumarea instructorilor.

La stand veţi întâlni atât colegi de-ai noştri, care vă vor prezenta produsele şi povestea de succes care stă în spatele fiecăruia, cât şi persoane cu dizabilităţi care sunt implicate direct în producerea acestor obiecte. Toţi vor fi deosebiţi de încântaţi să vă întâlnească şi să vă povestească despre activitatea lor.

Vă invităm cu drag să ne vizitaţi.

Lasă un răspuns

Required fields are marked *.