involved one

Te asteptăm să te alaturi echipei de voluntari

noiembrie 12th, 2013 | admin

Folosește parte din timpul tău în folosul celor care au nevoie de ceea ce știi sau poți face tu. Dă o mână de ajutor semenului tău aflat în nevoie.


Empatia socială se manifestă, printre altele, prin dedicarea unei părți din timpul propriu în folosul semenului nostru. Mai ales când semenul nostru se află într-o situație cu nevoi speciale.

Empatia și spiritul civic îi determină pe oameni să fie mai aproape de oameni. De empatie și spirit civic sunt conduși și colegii  noștri, care prestează muncă voluntară în locuințele noastre. Oamenii care fac voluntariat în unitățile noastre se bucură de respect, sprijin și colaborare din partea angajaților noștri. Persoanele cu dizabilități îi respectă și se implică cu plăcere în activitățile organizate de ei. Noi suntem bucuroși și profund recunoscători de ajutorul pe care îl primim din partea lor. Doar așa putem fi o echipa mixtă și, în același timp, complectă.

Albert Camus spunea în romanul său, „Ciuma”: „este o rușine să fii fericit de unul singur!”.  Gândiți-va unde am fi acum dacă ne-am ghida după această idee.  Oamenii au nevoie de ajutor. Noi avem nevoie de ajutorul tău. Decide să te implici în sprijinirea celor de lângă tine. Poți face mai mult decât crezi pentru ei. Nu lăsa pe altul să-ți ia locul pe care crezi ca îl meriți în echipa Alsterdorf. Te așteptam cu drag și cu deosebit interes să te implici într-unul dintre domeniile în care noi activăm.

Ne poți contacta aici.

12 Comments

Lasă un răspuns

Required fields are marked *.