Sprijină proiectele Asociației Alsterdorf

noiembrie 12th, 2013 | admin

Sprijină, prin donațiile tale, îmbunătățirea condițiilor de viață ale semenilor tăi pentru care acasă înseamnă instituția în care sunt internați.


Îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor instituționalizate cu dizabilități este unul din scopurile acțiunilor noastre.

Încă de la începutul activității noastre punem accent pe starea de bine a locuitorilor din centrele pentru persoanele cu dizabilități. Este greu să schimbi ceva de unul singur. De aceea am avut şi avem nevoie în continuare de sprijin financiar.

Poți decide să donezi pentru tinerii din locuințele protejate din Oradea sau Săcuieni.

Dacă ai citit despre serviciul de asistență socio-pedagogică la domiciliu oferit persoanelor cu dizabilităţi intelectuale sau psihice ai observat că există persoane care au nevoi speciale, iar autoritățile responsabile nu le oferă nimic în acest sens. Asociația Alsterdorf, prin echipa sa de asistenți, oferă acest serviciu persoanelor cu dizabilități care doresc să părăsească instituțiile. Asistenții oferă timpul și experiența lor acelora pentru care sprijinul din partea statului a luat sfârșit. Costurile acestui serviciu sunt acoperite din donații de la persoane private.

Avem mare nevoie de ajutorul tău. Donează pentru ca semeni de-ai noștri, cu nevoi speciale sau aflați în situații de risc, să poată duce o viață cât se poate de apropiată de cea normală! Nu fii nepăsător, fă ca starea ta de bine să fie simțită și de cei care nu au avut pe nimeni aproape! Ajută-i cu cât poți!

Donează aici.

Lasă un răspuns

Required fields are marked *.