Donează haine, încălțăminte și alte lucruri

noiembrie 12th, 2013 | admin

Ajută, printr-un mic efort, ca și persoanele instituționalizate cu dizabilități să aibă lucruri personale. Donează lucruri bune pe care nu le mai folosești.


Persoanele de care ne îngrijim au trăit vremuri în care nu aveau nimic al lor. Nu aveau lucruri personale, nici măcar obiecte de igienă personală.

De când administrăm cele opt locuințe protejate, facem tot posibilul ca fiecare persoană să aibă haine proprii, încălțăminte personală și adecvată sezonului, materiale de igienă personală și curățenie sau alte obiecte necesare. Însă, nu reușim de fiecare dată.

Facem pe această cale un apel tuturor celor care, din diverse motive, nu mai folosesc anumite lucruri, haine sau încălțăminte care se află încă în stare buna de folosire. Semenii noștri aflați în situații speciale au nevoie de sprijin și în acest domeniu. Doar cu ajutorul vostru putem să oferim oamenilor de care ne ocupam un sentiment de valoare, de siguranță – că anumite lucruri sunt doar ale lor, sentimentul că și ei contează.

Acești oameni sunt parte din viața noastră. Viața noastră ar fi mai săracă fără ei. Fă sa conteze și pentru alții faptul ca tu ai!

Ajută-i acum!

25 Comments

Lasă un răspuns

Required fields are marked *.